Dit nieuwsbericht werd toegevoegd op 9 maart 2017.

Budgetmeterkaart 24/7 opladen in Peer

Sinds kort kan je aan het stadhuis in Peer gebruik maken van een nieuw oplaadpunt voor budgetmeterkaarten. Deze oplaadpaal staat aan de tweede zij-ingang van het Poorthuis in de Bomerstraat.

Je kan voortaan dus binnen én buiten met je bankkaart opladen. Buiten kan dit de hele dag, dus ook als het stadhuis gesloten is. Opladen bij het OCMW kan enkel tijdens de openingsuren.

Waar opladen?

Infrax beschikt over een uitgebreid netwerk van oplaadpunten voor klanten met een budgetmeterkaart. Sinds kort kan je op www.infrax.be gebruik maken van een handig online overzicht om snel een oplaadpunt in je buurt te vinden.

Op basis van een postcode krijg je meteen een weergave van de drie dichtstbijzijnde oplaadpunten. Voeg eventueel een datum toe, en je krijgt een specifieke selectie op basis van de openingsuren. De verschillende icoontjes maken bovendien het visuele onderscheid tussen de Infrax-kantoren en de OCMW-kantoren.

Gedetailleerde informatie

Maar er is meer. Als je verder klikt naar de detailinformatie van een oplaadpunt zie je dadelijk welke oplaadmogelijkheden er in het kantoor zijn. Cash, Bancontact, of allebei. Op deze manier weet je als klant snel over welke service je ter plaatse kan beschikken.

24/7 oplaadpunten

Er is ook een specifieke aanduiding voor de (buiten)terminals - zoals in Peer - waar je 24/7 kan opladen. Ook als het kantoor gesloten is, kan je er als klant terecht met je budgetmeterkaart.

Zoek een oplaadpunt op infrax.be: https://oplaadpunten.infrax.be/oplaadpunten