Dit nieuwsbericht werd toegevoegd op 30 mei 2016.

Nieuw: Telefonische permanentie in de Opvoedingswinkel

Bij de consulenten van de Opvoedingswinkel Noord-Limbrug kan iedereen gratis met zijn vragen terecht over het opvoeden van kinderen en jongeren.

Afspraak

Hiervoor houden de drie consulenten spreekuur: ofwel op de locatie in de Bermstraat 9/2 te Neerpelt ofwel in de deelnemende gemeenten. Je maakt hiervoor een afspraak telefonisch op 011/ 39 32 72 of middels het contactformulier op de website. Bezoek hiervoor de pagina: Spreekuren Opvoedingswinkel

Permanentie

Vanaf 30 mei 2016 is er ook een telefonische permanentie, wekelijks op maandagnamiddag (met uitzondering van de feestdagen). Tussen 13.00 en 16.00 uur is er steeds een van de consulenten telefonisch bereikbaar op het nummer 011/ 39 32 72

Voor meer info: www.opvoedingswinkelnoordlimburg.be