Dit nieuwsbericht werd toegevoegd op 19 juni 2012.

Kinderopvang Scobidoo feestelijk geopend in Kaulille

De officiële opening van de nieuwe buitenschoolse kinderopvang in Kaulille gebeurde in aanwezigheid van minister van Welzijn Jo Vandeurzen en Limburgs deputé voor welzijn Mieke Ramaekers. Dat deden ze samen met burgemeester Jos Claessens, OCMW-voorzitter Ivo Geenen en schepen van welzijn Mia Croonen. Er werd een gedenkplaat onthuld en een kunstwerk van Bart Verlaak voorgesteld.

Op zaterdag deed kinderburgemeester Bavo Vandael de opening nog eens over. Daarna konden de gezinnen van de ingeschreven kinderen een kijkje nemen in het nieuwe gebouw, waarin veel aandacht werd besteed aan kleur, licht en ruimte. Meer dan 350 aanwezigen zagen dat het goed was en konden genieten van diverse workshops.

Tijdens de opendeurdag van zondag 10 juni vormden zich meer dan 500 mensen een beeld van Scooby Doo Kaulille tijdens de interessante rondleidingen.

 

Klik hier voor de foto’s.