Dit nieuwsbericht werd toegevoegd op 30 april 2008.

Opening serviceflats De Perre

In Peer werd opnieuw een bijzonder project gerealiseerd. De nieuwe serviceflats van De Perre vormen er een belangrijke schakel binnen de ouderenzorg en maken de seniorencampus volledig.

serviceflats de Perre25 moderne en tot in de details verzorgde flats, een complete omkadering en vooral ook een prima sfeer. Dat is het nieuwe complex bij het stadspark dat na enkele jaren van voorbereiding en bouwen nu ook officieel in gebruik werd genomen.

Samen met de al bestaande serviceflats, seniorenwoningen, het rusthuis en het dienstencentrum De Schommel heeft Peer tegenwoordig heel wat te bieden aan zijn senioren.

Gelegen bij het fraaie stadspark willen Stadsbestuur en OCMW maatwerk bieden aan wie nood heeft aan een aangepaste woonvorm. Dat wil zeggen: met comfort, zo zelfstandig mogelijk maar wel in een beschermde omgeving. 

Informatiefolder De Perre