Dit nieuwsbericht werd toegevoegd op 22 oktober 2011.

In Breugel op de koffie voor de Dag van de Verzorgende

Welzijnsregio Noord-Limburg organiseert als vereniging van de Noord-Limburgse OCMW’s de dienst voor Gezinszorg en aanvullende thuiszorg in acht gemeenten: Bocholt, Hamont-Achel, Hechtel-Eksel, Lommel, Meeuwen-Gruitrode, Neerpelt, Overpelt en Peer.

Dagelijks gaan de meer dan 100 verzorgenden van Welzijnsregio op pad om persoonlijke zorg en hulp in het huishouden te bieden in gezinnen die dit zelf nog onvoldoende aankunnen. Aansluitend staat de karweidienst klaar wanneer gelegenheidsklussen moeten uitgevoerd in en rond de woning.

De verzorgenden en logistieke helpers van Welzijnsregio zijn gemotiveerd in hun job om diegenen te ondersteunen die het door omstandigheden of gezondheid wat moeilijker hebben.

Jaarlijks wil het bestuur van Welzijnsregio zijn waardering voor deze inzet uitspreken op de dag van de Verzorgende. Dit jaar verzamelde het regionale verzorgingsteam van Welzijnsregio hiervoor in het Breugelheem te Grote-Brogel.

Meer info over de dienst gezinszorg