Dit nieuwsbericht werd toegevoegd op 19 april 2010.

Documentatiecentrum van CAD Limburg nu ook online te raadplegen.

CAD Limburg biedt ambulante ondersteuning en zorg aan iedereen met hulp- of informatievragen over alcohol, medicatie, illegale drugs en gokken.Het centrum beschikt over een uitgebreid documentatiecentrum dat nu ook online te raadplegen is via de website van CAD-Limburg: www.cadlimburg.be.

Het documentatiecentrum staat ten dienste van iedereen die informatie wenst over de verslavingsproble-matiek (alcohol, drugs, medicatie, tabak, gokken) of zoekt naar preventiemateriaal. Je kan er tijdens de kantooruren (liefst op voorhand telefonisch een seintje) terecht voor informatie.

Zo kan je er terecht voor de invulling van je lessen, workshops en vormingen. De nodige informatie kan je halen uit boeken, rapporten, naslagwerken, tijdschriften, krantenartikelen, brochures, spelmateriaal, folders, affiches, lessenreeksen, DVD's en ander audiovisueel materiaal.

Nieuw is dat je het documentatiecentrum nu ook online kan raadplegen!

Het materiaal, met uitzondering van de tijdschriften en de krantenartikels, kan uitgeleend worden.

Documentatiecentrum CAD Weg naar As 54/12 (2de verdieping) 3600 Genk tel : 089 / 32 97 75.

Verantwoordelijke: Ingrid Hanot