Dit nieuwsbericht werd toegevoegd op 24 maart 2011.

Wooninfoloket Lommel verwelkomt 1000ste klant

'Wonen in Noord-Limburg' is de interlokale vereniging van de gemeenten Bocholt, Hamont-Achel, Hechtel-Eksel, Lommel, Meeuwen-Gruitrode, Neerpelt, Overpelt en Peer. In elk van deze gemeenten verzorgt WIN het woonloket met een wekelijks spreekuur. In Lommel werd intussen de 1000ste klant ontvangen. Een feestelijk moment voor voorzitster en schepen Véronique Caerts en de gelegenheid om deze bezoekers in de bloemetjes te zetten.

1000ste bezoeker

Iedereen kan terecht bij de sociaal adviseurs van het wooninfoloket voor deskundig advies en administratieve ondersteuning m.b.t. de premies en fiscale voordelen voor eigenaars, huurders en verhuurders bij het bouwen en verbouwen van een woning. Zo kwamen ook Elly en Gerardus hier op aanraden van kennissen terecht. “We raakten echt niet wegwijs in het kluwen van premies en de bijhorende aanvraagdocumenten”, zegt Elly Maes. “Hier aan het wooninfoloket waren we binnen een kwartiertje verder geholpen, met de glimlach.”

Een woonloket in elke Noord-Limburgse gemeente

Iedereen kan in Lommel elke dinsdagnamiddag tussen 14.00 en 16.00 uur terecht tijdens het vrij spreekuur. Sociaal adviseur Anke Schwert gaat na welke de mogelijkheden zijn op vlak van subsidies of andere voordelen. Buiten het spreekuur is het steeds mogelijk om een afspraak te maken. Om correct geholpen te worden breng je best het aanslagbiljet personenbelasting van inkomstenjaar 2008 – aanslagjaar 2009 mee, samen met het aanslagbiljet onroerende voorheffing 2010 en een oplijsting van de uit te voeren werken en indien mogelijk offertes en/of facturen. Voor meer info en afspraken: anke@wonennoordlimburg.be of tel. 0479/60 46 19.

Daarnaast is het WIN-loket ook wekelijks in de andere Noord-Limburgse gemeenten beschikbaar. Info hierover vind je op de website: www.wonennoordlimburg.be.