Dit nieuwsbericht werd toegevoegd op 25 februari 2010.

De vrijwilligheid voorbij. Teksten van de studiedag van het Welzijnsoverleg beschikbaar.

De 8ste studie- en ontmoetingsdag van het RWONL was met  120 deelnemers een succes. Het boeiende programma, met als thema de niet "vrijwillige" hulpverlening, en de vlekkeloze organisatie zorgden voor heel wat positieve reacties. De dag had plaats op dinsdag 8 december 2009 in het Provinciaal centrum Dommelhof in Neerpelt.

Naast de twee hoofdinleidingen in het voormiddaggedeelte waren er in de namiddag liefst 8 werksessies, waarbij het thema van de 'vrijwilligheid in de hulpverlening' aan bod kwam in diverse hulpverleningsvormen.

Het heeft even geduurd, maar intussen kan voorzitter Leon Houben de meeste teksten ter beschikking stellen op de website van het Regionaal Welzijnsoverleg.

Naar de teksten.