Dit nieuwsbericht werd toegevoegd op 24 december 2007.

Kerstwarmte bij OCMW Hechtel-Eksel

Op vrijdag 21 december organiseerden het OCMW en de Cultuurclub van Hechtel-Eksel  een groot kerstfeest. Voor het vijfde jaar op rij waren alle cliŽnten uitgenodigd, die het door het jaar met een beetje minder moeten doen.

Naast de mensen in budgetbeheer en de mensen die recht hebben op leefloon, waren ook de kandidaat-vluchtelingen uit de gemeente te gast om te genieten en te proeven van een traditioneel kerstfeest en kerstmaal.

OCMW personeel hielp de kerstmanWat begon als klein intiem feestje voor een 20-tal personen is op 5 jaar tijd uitgegroeid naar een groot feest. Dit jaar werd voor het eerst de kaap van 100 gasten overschreden.

De gasten werden verwelkomd op een receptie waar ze konden proeven van enkele internationale hapjes die vrouwelijke asielzoekers hadden gemaakt. Na de receptie was het tijd om aan te schuiven aan een uitgebreid 3-gangen-menu dat volledig werd bereid en met de glimlach werd opgediend door het personeel van het OCMW. De ingrediŽnten voor dit kerstmenu werden gesponsord door tal van gulle, lokale handelaars.

De kerstman tussen de kinderen op het kerstfeest van OCMW Hechtel-EkselTussen de verschillende gangen was kinderanimatie voorzien. De kerstman in hoogsteigen persoon kwam even langs en had voor iedereen een klein kadootje bij zodat niemand met lege handen naar huis moest gaan.

Zowel de gasten als het personeel van het OCMW waren het erover eens: het was voor de vijfde keer een geslaagde avond!