Dit nieuwsbericht werd toegevoegd op 28 september 2017.

Woonloket van start in Bree

Vanaf deze maand is ook in Bree het woonloket actief. Wekelijks op donderdag kan je terecht in het Sociaal Huis voor info over premies, subsidies en fiscale voordelen bij het bouwen of verbouwen van de woning.

Woonloket Bree

Ben je van plan je woning aan te passen of te verbeteren, te bouwen, te verbouwen of kleine ingrepen te doen? Dan wil je wellicht weten voor welke werken je premies of subsidies kan krijgen en van welke fiscale voordelen je kan genieten.

Of heb je andere vragen rond wonen? Blijf er niet mee zitten, leg je plannen voor aan Monique Vanduffel van het woonloket in het Sociaal Huis (Peerderbaan 37).

Zowel eigenaars, huurders en verhuurders kunnen er op donderdagvoormiddag terecht voor info, advies en begeleiding op maat over premies, subsidies en fiscale voordelen op vlak van energiebesparende maatregelen, verbeteringen en aanpassingen van woningen.

Deze dienst is volledig gratis. Maak op voorhand een afspraak via 0479 60 47 05.

Woonloketten in Noord-Limburg

Voor een overzicht van de verschillende woonloketten in Noord-Limburg en de openingsuren kan u terecht op de pagina: Wonen in Noord-Limburg