Dit nieuwsbericht werd toegevoegd op 27 april 2013.

1500ste bezoeker voor het Wooninfoloket in Hamont-Achel

Sinds de start van de wooninfoloketten in juli 2009, ontvingen de sociaal adviseurs van WIN (Wonen in Noord-Limburg) al heel wat mensen in het stadhuis van Hamont-Achel.

Op woensdag 17 april kreeg men de 1500e bezoeker over de vloer. Meneer en mevrouw Plas-Schuurmans werden daarom door het stadsbestuur in de bloemetjes gezet. In aanwezigheid van burgemeester Theo Schuurmans, de schepen van wonen, Ilse Jaspers en de schepen van ruimtelijke ordening Daisy Winters, ontvangen zij naast de gebruikelijke bloemen een fotoboek van Hamont-Achel. Nida Polat, sociaal adviseur bij WIN, bedacht meneer en mevrouw Plas-Schuurmans bovendien met een energiebox van Infrax.

Wekelijks wooninfoloket op het stadhuis

De sociaal adviseurs van het wooninfoloket zorgen voor deskundig advies en administratieve ondersteuning betreffende de premies en fiscale voordelen voor eigenaars, huurders en verhuurders bij het bouwen en verbouwen van een woning. Elke woensdag van 9 uur tot 11 uur kan u op het stadhuis met uw vragen terecht bij Nida Polat van WIN.

Meer info: www.wonennoordlimburg.be