Dit nieuwsbericht werd toegevoegd op 15 augustus 2011.

500ste bezoeker voor het wooninfoloket in Bocholt en Overpelt

Sinds de start van de wooninfoloketten in juni 2009, onthaalden de sociaal adviseurs van Wonen in Noord-Limburg (WIN) al honderden belangstellenden in de verschillende gemeentehuizen. Zo ook in Bocholt en in Overpelt.

500ste klant in Bocholt en in Overpelt

Op 5 mei 2011 klopte in Bocholt de 500ste bezoeker aan. Op 26 mei werden de heer en mevrouw Janssen – Vanhoudt gehuldigd in aanwezigheid van Jan Schrijvers, schepen van huisvesting en Els Vandamme, stedenbouwkundig ambtenaar. Namens de gemeente Bocholt en met de steun van INFRAX werd hen een energiebox en een geschenkbox met streekproducten overhandigd.

Bovendien werd in juni de 500e bezoeker ook gesignaleerd in het gemeentehuis van Overpelt. De gelukkige, Jaak Croonen, werd uitgenodigd samen met burgemeester Jaak Fransen op 27 juni om een energiebox in ontvangst te mogen nemen. Deze werd door Overpelt aangevuld met nog meer interessante energiebesparende materialen.

Een woonloket in elke Noord-LImburgse gemeente

De sociale adviseurs van het wooninfoloket zorgen voor deskundig advies en administratieve ondersteuning betreffende de premies en fiscale voordelen voor eigenaars, huurders en verhuurders bij het bouwen en verbouwen van een woning.

Elke donderdag van 14.00 tot 16.00uur kunnen geïnteresseerden terecht bij Monique Vanduffel op het gemeentehuis van Bocholt. Het is steeds mogelijk om een afspraak te maken, per e-mail op monique@wonennoordlimburg.be of telefonisch 0479/604 705.

Elke maandag van 9.00 tot 11.00 kunnen geïnteresseerden terecht bij Anke Schwert op het gemeentehuis van Overpelt. Het is steeds mogelijk om een afspraak te maken, per e-mail op anke@wonennoordlimburg.be of telefonisch 0479/604 619.

Daarnaast is het WIN-loket ook wekelijks in de andere Noord-Limburgse gemeenten beschikbaar. Info hierover vind je op de website: www.wonennoordlimburg.be.