Dit nieuwsbericht werd toegevoegd op 25 april 2011.

500ste bezoeker voor wooninfoloket te Hechtel-Eksel

Sinds de start van de wooninfoloketten in juli 2009 onthaalden de sociaal adviseurs van WIN reeds een aanzienlijke stroom van belangstellenden in het gemeentehuis van Hechtel-Eksel. Onlangs werd de 500ste klant van het WIN-loket in de bloemetjes gezet door Schepen Tony Baselet en sociaal adviseur Steven Maesen. Er werd namens de gemeente Hechtel-Eksel en met de steun van INFRAX een energiebox en een mandje Hechtel-Ekselse streekproducten overhandigd aan de heer Georges Heylen.

500ste bezoeker

Op het gemeentehuis van Hechtel-Eksel kwam de heer Heylen informatie vragen over subsidies voor het plaatsen van een traplift. Hier werd hij doorverwezen naar het wooninfoloket waar hij deskundig geholpen werd met de aanvraag van de subsidies. Meneer Heylen vertelde al glunderend: “Een traplift is niet meer weg te denken uit ons leven, het kost toch heel wat geld waardoor we heel blij zijn dat we in aanmerking konden komen voor de subsidies.”

Een woonloket in elke Noord-LImburgse gemeente

Voor deskundig advies en administratieve ondersteuning m.b.t. de premies en fiscale voordelen voor eigenaars, huurders en verhuurders bij het bouwen en verbouwen van een woning kan u terecht bij de sociaal adviseurs van het wooninfoloket. U kan op het gemeentehuis van Hechtel-Eksel elke maandagnamiddag tussen 14u en 16u terecht tijdens het vrij spreekuur. Daarnaast is het ook steeds mogelijk om een afspraak te maken.

Om de bezoekers zo efficiënt mogelijk verder te helpen vragen wij u om steeds volgende documenten mee te brengen:

  • Aanslagbiljet personenbelasting: inkomstenjaar 2008 – aanslagjaar 2009
  • Aanslagbiljet onroerende voorheffing: 2010 (vermelding kadastraal inkomen)
  • Oplijsting van de uit te voeren werken, offertes en/of facturen indien u die reeds in uw bezit hebt;

Voor meer informatie over het wooninfoloket kan u contact opnemen met Steven Maesen, 0479/604 683, steven@wonennoordlimburg.be.

Daarnaast is het WIN-loket ook wekelijks in de andere Noord-Limburgse gemeenten beschikbaar. Info hierover vind je op de website: www.wonennoordlimburg.be.