Dit nieuwsbericht werd toegevoegd op 23 december 2010.

OCMW Hechtel-Eksel ontvangt voor het kerstmaal

Jaarlijks nodigt OCMW Hechtel-Eksel uit voor het kerstfeest en dit jaar was het niet anders. Voor de 6de keer op rij stond het OCMW-personeel zelf achter de kookpot. Al van ‘s morgens vroeg waren ze met de mensen van de cultuurclub druk bezig om alles op tijd klaar te krijgen.

110 gasten schoven aan voor een heerlijk kerstdiner. Niet alleen de sneeuw maar ook de aanwezigheid van de kerstman bracht iedereen in de sfeer. Voor de kinderen was er animatie door de leerlingen van het Don Bosco college. Deze dag was niet mogelijk geweest zonder de samenwerking tussen OCMW – cultuurclub en enkele handelaars van Hechtel-Eksel die er voor zorgden dat er ook iets in de kookpot zat.

Zoveel warmte en gezelligheid maakte dat er die avond in Hechtel-Eksel een beetje sneeuw is weggesmolten.

Zalig kerstfeest!