Dit nieuwsbericht werd toegevoegd op 5 maart 2010.

Vind de weg naar de Noord-Limburgse opvoedingswinkels

Sedert november 2009 heeft elke Noord-Limburgse gemeente zijn opvoedingswinkel. Je kan er gratis op het wekelijks spreekuur terecht voor informatie en pedagogisch advies.De opvoedingswinkel is er voor iedereen die betrokken is bij de opvoeding van kinderen en jongeren van 0-18 jaar.

Heel interessant aan  dit gezamenlijke aanbod van de gemeenten en OCMW's van Bocholt, Bree, Hamont-Achel, Hechtel-Eksel, Lommel, Meeuwen-Gruitrode, Neerpelt, Overpelt en Peer is dat inwoners uit deze gemeenten ook in de winkel van een buurgemeente terecht kunnen, als dit beter uitkomt.

De uren en adressen van deze opvoedingswinkels vind je terug op de website www.opvoedingswinkelnoordlimburg.be door de link naar de spreekuren aan te klikken. Op deze pagina staat nu ook een kaartje van Noord-Limburg met de verschillende opvoedingswinkels. Door op de winkel van jouw keuze te klikken, krijg je ook hier alle adresgegevens en kan je meteen de routebeschijving van google maps gebruiken om gepast op de bestemming te geraken.

Vergeet ook niet als je op de pagina van de Noord-Limburgse opvoedingswinkel bent, om de agenda te raadplegen. Hierin worden trouwens interessante activiteiten rond het thema 'opvoeding' opgenomen, die in Noord-Limburg en omgeving doorgaan.