Dit nieuwsbericht werd toegevoegd op 28 mei 2009.

Een woonloket in elke Noord-Limburgse gemeente

Vanaf 2 juni wordt er in elke Noord-Limburgse gemeente een wooninfoloket ingericht. Wekelijks is een sociaal adviseur van het WIN-project aanwezig om wooninformatie te bieden.

Zowel eigenaars, huurders en verhuurders, bouwers en verbouwers kunnen er terecht voor info, advies en begeleiding op maat. Zij worden er geholpen met premies, subsidies en fiscale voordelen op vlak van energiebesparende maatregelen, woonverbeteringen en woningaanpassingen.

Wekelijkse aanwezigheid in de respectievelijke gemeentehuizen:

  • Bocholt, donderdag van 14.00 tot 16.00 uur
  • Hamont-Achel, woensdag van 09.00 tot 11.00 uur
  • Hechtel-Eksel, maandag van 14.00 tot 16.00 uur
  • Lommel, dinsdag van 14.00 tot 16.00 uur
  • Meeuwen-Gruitrode, woensdag van 14.00 tot 16.00 uur
  • Neerpelt, donderdag van 09.00 tot 11.00 uur
  • Overpelt, maandag van 09.00 tot 11.00 uur
  • Peer, dinsdag van 09.00 tot 11.00 uur

Monique Vanduffel, Wouter Van Mierloo, Yves Jansen, Evy Steensels en StevenDit woonloket is een onderdeel van het project 'Wonen in Noord-Limburg' dat door de gezamenlijke Noord-Limburgse gemeenten met steun van Vlaanderen en de provincie Limburg is georganiseerd.

Een team van woondeskundigen komt de gemeentelijke dienstverlening versterken. Naast informatie aan de burger biedt het woonteam van WIN ook ondersteuning aan bestuur en diensten ter voorbereiding en uitvoering van een woonbeleid, gabaseerd op kwaliteit en duurzaamheid.

Meer informatie over dit project: www.wonennoordlimburg.be