Dit nieuwsbericht werd toegevoegd op 5 mei 2009.

Europa schittert in Noord-Limburg - Welkom bij Open Atelier op de Dag van Europa

affiche europadagOp zaterdag 9 mei is de Europese feestdag. Ook Limburg viert mee en wil aan het grote publiek tonen welke prachtige projecten er met Europese steun werden gerealiseerd. Open Atelier hangt de Europese vlag uit aan zijn vestigingen van Lommel en Overpelt en heet er iedereen van harte welkom voor een prettige kennismaking.

Open Atelier Noord-Limburg is een werkervaringsproject waarmee wij als Welzijnsregio Noord-Limburg en de aangesloten OCMW's veelvuldig samenwerken. Personen die in het kader van hun arbeidsbegeleiding bij de dienst Tewerkstelling en Opleiding een werkervaring willen opdoen, kunnen er terecht voor een job.  Gedurende één à twee jaar worden zij er voorbereid op de open arbeidsmarkt.

logoMede dankzij de steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) kon Open Atelier op de industrieterreinen van Overpelt en Lommel een echt bedrijf uitbouwen. Hier worden in diverse productiehallen zeer verschillende werkopdrachten uitgevoerd in toelevering voor omliggende bedrijven. De werkopdrachten liggen in de sfeer van confectie, kleine en meer gevorderde montagewerken, hout- en metaalbewerking… Bedrijfsomgeving en werkopdrachten zijn realistisch en arbeidsmarktgericht. De begeleiding en omkadering daarenboven hebben aandacht voor het leerproces op maat van de werknemer/cursist.

Met veel fierheid nodigt Open Atelier u uit voor een kennismakingsbezoek tijdens de Europadag van 9 mei. U bent tussen 12.30 uur en 17.00 uur welkom

  • in Lommel, in het Kristalpark, Rembert Dodoenstraat 20

  • in Overpelt, Nolimpark, Haltstraat 90.