Opvoedingswinkel

De Opvoedingswinkel Noord-Limburg

In de opvoedingswinkel kan je terecht met vragen over het opvoeden van kinderen en jongeren. Opvoeden doe je elke dag, het is leuk en uitdagend. Toch is het niet altijd gemakkelijk. Elke ouder heeft twijfels, onzekerheden en vragen bij het opvoeden van kinderen en jongeren.

Tot 2012 werd de Opvoedingswinkel in Noord-Limburg georganiseerd door de lokale besturen binnen de OCMW-vereniging Welzijnsregio.

Intussen is het een gezamenlijk initiatief van de CKG’s ‘De Hummeltjes’ en ‘De Stap’ met de gemeenten Bree, Neerpelt, Overpelt, Hamont-Achel, Hechtel-Eksel, Meeuwen-Gruitrode en Peer.  De Opvoedingswinkel heeft zijn stek op de Jeugdcampus in de Bermstraat 9/2 te Neerpelt, maar is met lokale activiteiten en consultatiemogelijkheid aanwezig in de deelnemende gemeenten. Lees hier de Visietekst van de Opvoedingswinkel Noord-Limburg

 

Je kan met al je vragen ivm opvoeding terecht bij de consulenten Hanne Claessens, Melisa Stans of Tine Gutshoven. Met hen kan je een afspraak maken voor een adviesgesprek op de pagina SPREEKUREN. Elke maandag is er telefonische permanentie tussen 13.00 en 16.00 uur op het nummer 011/ 39 32 72.

Lees hier: De opvoedingswinkel - De ervaring van een ouder.