Diensten / Opvoedingswinkel / Spreekuren

Spreekuren Opvoedingswinkel

De opvoedingswinkel is ondergebracht op de Jeugdcampus - Bermstraat 9/2 te 3910 Neerpelt. Voor consultatiemogelijkheid kan je na afspraak ook terecht in de deelnemende gemeenten.

De Opvoedingswinkel Noord-Limburg werkt enkel op afspraak.  Je kan hiervoor telefonisch of via het contactformulier contact nemen met de consulenten Hanne Claessens, Melisa Stans of Tine Gutschoven.

Wekelijks is er op maandagnamiddag van 13.00 tot 16.00 uur een telefonische permanentie. Er is dan steeds een van de conslulenten telefonisch bereikbaar op het nummer 011/ 39 32 72.

Lees hier: De opvoedingswinkel - De ervaring van een ouder.

Hanne Claessens

Hanne is van opleiding assistent in de psychologie en orthopedagoog.

Ze heeft werkervaringen opgedaan in het onderwijs, de Bijzondere Jeugdzorg en bij Kind & Gezin. Naast haar opdracht in de Opvoedingswinkel is Hanne deeltijds tewerkgesteld aan de Katholieke Universiteit van Leuven als onderwijsassistent voor het Centrum voor Gezin –en Orthopedagogiek en vervult ze een functie als consulent voor gedrags- en opvoedingsproblemen binnen de consultatiedienst PraxisP.

Je kan Hanne bereiken op het nummer 0474/ 96 64 90 of 011/ 39 32 72.

Melisa Stans

Melisa heeft een diploma bachelor in de Toegepaste Psychologie (afstudeerrichting: school- en pedagogische psychologie).

Ze heeft werkervaringen opgedaan in het onderwijs (bij het VCLB en in de interne leerlingbegeleiding van een secundaire school) en binnen een residentiële voorziening voor Bijzondere Jeugdzorg, als leefgroepbegeleidster. Naast haar opdracht in de Opvoedingswinkel is Melisa deeltijds tewerkgesteld bij CKG De Hummeltjes als mobiele thuisbegeleidster.

Sinds mei 2015 vervoegt ze het team van opvoedingswinkel Noord Limburg als deeltijds pedagogisch medewerkster.

Je kan Melisa contacteren op het nummer 0492/97 07 28 of 011/ 39 32 72

Tine Gutschoven

Terwijl Tine een eerste job als begeleidster in de kinderopvang uitoefende, studeerde ze af als bachelor in de Gezinswetenschappen.

Ze deed werkervaring op als begeleidster in een leefgroep voor mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking, als begeleidster in een sociale werkplaats, en als bediende in de verzekeringensector.

Naast haar deeltijds functie in de Opvoedingswinkel, is ze druk bezig met de zorg voor haar 3 kinderen.

Je kan Tine contacteren op het nummer 0492/34 89 12 of 011/ 39 32 72