Dit nieuwsbericht werd toegevoegd op 28 mei 2015.

Melisa als nieuwe consulent bij de Opvoedingswinkel

Het is al weer een drietal jaren geleden dat de Opvoedingswinkel Noord-Limburg zijn nieuwe stek kreeg bij de CKG's de Hummeltjes en De Stap. Hanne Claessens en Tom Meeus organiseren vanuit de Jeugdcampus in de Bermstraat hun pedagogisch advies in de deelnemende gemeenten. Tom heeft nu beslist om andere horizonten te verkennen en werd intussen bij de Opvoedingswinkel opgevolgd door Melisa Stans. Zondag 31 mei kan er uitgebreid kennis worden gemaakt tijdens de Opendeurdag in het kader van de Week van de Opvoeding.

Nieuwe consulent

Sedert kort vervoegt Melisa Stans het team van de opvoedingswinkel Noord-Limburg als deeltijds pedagogisch medewerkster. Melisa heeft een diploma bachelor in de Toegepaste Psychologie (afstudeerrichting: school- en pedagogische psychologie).

Ze heeft werkervaringen opgedaan in het onderwijs (bij het VCLB en in de interne leerlingbegeleiding van een secundaire school) en binnen een residentiële voorziening voor Bijzondere Jeugdzorg, als leefgroepbegeleidster. Naast haar opdracht in de Opvoedingswinkel is Melisa deeltijds tewerkgesteld bij CKG De Hummeltjes als mobiele thuisbegeleidster.

Open Deur op 31 mei

In het kader van de Week van de Opvoeding zet de Opvoedingswinkel Noord-Limburg zijn deuren open. Samen met CKG De Hummeltjes, VCLB Noord-Limburg en Kind&Gezin houdt de Opvoedingswinkel opendeurdag op zondag 31 mei van 14u00 tot 17u00.

Ouders kunnen samen met hun kinderen een kijkje komen nemen in onze ruimtes en ontdekken wat al deze diensten voor gezinnen kunnen betekenen.

Voor kinderen is er voldoende randanimatie voorzien in de vorm van volksspelen, een springskasteel en een zoektocht doorheen ons gebouw.

De Jeugdcampus is te bezoeken in de Bermstraat 9 te Neerpelt

www.opvoedingswinkelnoordlimburg.be