Dit nieuwsbericht werd toegevoegd op 22 augustus 2011.

700ste bezoeker voor het wooninfoloket van Meeuwen-Gruitrode

Sinds de start van de wooninfoloketten in juni 2009, onthaalden de sociaal adviseurs van Wonen in Noord-Limburg (WIN) al honderden belangstellenden in het gemeentehuis van Meeuwen-Gruitrode.

700ste bezoeker

Onlangs meldde zich op het gemeentehuis van Meeuwen-Gruitrode de 700ste bezoeker aan met een vraag betreffende premies en tegemoetkomingen voor bouwen en verbouwen. Op 3 augustus 2011 werd mevrouw Yvonne Paredis gehuldigd in aanwezigheid van Lode Ceyssens, burgemeester en Lydie Jacobs, OCMW voorzitter.

Namens de gemeente Meeuwen-Gruitrode en met de steun van INFRAX werd haar een energiebox en geschenkmand met streekproducten overhandigd.

Een woonloket in elke Noord-LImburgse gemeente

De sociale adviseurs van het wooninfoloket zorgen voor deskundig advies en administratieve ondersteuning betreffende de premies en fiscale voordelen voor eigenaars, huurders en verhuurders bij het bouwen en verbouwen van een woning.

Elke woensdag van 14.00 tot 16.00uur kunnen geïnteresseerden terecht bij Monique Vanduffel op het gemeentehuis van Meeuwen-Gruitrode. Daarnaast is het steeds mogelijk om een afspraak te maken, per e-mail op monique@wonennoordlimburg.be of telefonisch 0479/604 705.

Daarnaast is het WIN-loket ook wekelijks in de andere Noord-Limburgse gemeenten beschikbaar. Info hierover vind je op de website: www.wonennoordlimburg.be.