Dit nieuwsbericht werd toegevoegd op 28 mei 2011.

700ste klant voor het wooninfoloket te Hamont-Achel

Sinds de start van de woon-info-loketten in juli 2009 ontvingen de sociale adviseurs van WIN (Wonen in Noord-Limburg) al heel wat mensen in het stadhuis van Hamont-Achel. Op woensdag 11 mei klopte de 700ste bezoeker aan.

700ste bezoeker

De heer en mevrouw Van Der Velden werden tijdens de wekelijkse markt op 17 mei gehuldigd in aanwezigheid van schepenen Daisy Winters en Guy Joosten. Namens de stad Hamont-Achel en met de steun van INFRAX werd aan het koppel een waterkaraf en een energiebox overhandigd.

Een woonloket in elke Noord-LImburgse gemeente

De sociale adviseurs van het wooninfoloket zorgen voor deskundig advies en administratieve ondersteuning betreffende de premies en fiscale voordelen voor eigenaars, huurders en verhuurders bij het bouwen en verbouwen van een woning.

Elke woensdag van 9 tot 11uur kunnen geïnteresseerden terecht bij Anke Schwert op het stadhuis van Hamont-Achel. Daarnaast is het steeds mogelijk om een afspraak te maken, per e-mail op anke@wonennoordlimburg.be of telefonisch 0479/60.46.19.

Daarnaast is het WIN-loket ook wekelijks in de andere Noord-Limburgse gemeenten beschikbaar. Info hierover vind je op de website: www.wonennoordlimburg.be.