Dit nieuwsbericht werd toegevoegd op 16 maart 2010.

Welzijnsregio ontvangt weer aan de voordeur

Nog voor het gemeentebestuur van Neerpelt de straat weer officieel opent en vooraleer onze horeca-overburen hun terrassen hebben opgebouwd, heeft Welzijnsregio opnieuw zijn voordeur geopend aan Kerkstraat 1.

De straat is helemaal opnieuw aangelegd. Nieuwe bomen geplant, mooi zitmeubilair aangebracht en Porcocrates staat sedert vandaag weer op zijn vertrouwde plek. De vlaggen hangen nog niet uit maar het leven in de Kerkstraat neemt stilaan zijn normale gang.

Dit om u mee te delen dat Welzijnsregio na de grote werken aan de Kerkstraat weer rechtstreeks toegankelijk is via de eigen voordeur. De straat is wel nog niet open voor het autoverkeer. Trouwens het is helemaal niet de bedoeling om nog aan onze voordeur te parkeren. Parkeren kan op het Boudewijnplein, op het Kerkplein of op de Markt. Wel denken aan de parkeerkaart natuurlijk. Lang parkeren kan dan weer bij Syntra of aan den Akker. Deze laatste parking is momenteel nog moeilijk bereikbaar, wegens de werken in de Vrijheidsstraat en de Hazenstraat. Info ivm parkeren in de omgeving van Welzijnsregio.